top of page
Lär känna oss: Lär känna oss

OM OSS

Advokatbolaget Senkul tillhandahåller juridiska tjänster. Om du behöver juridisk rådgivning eller står inför ett ärende i domstol kan våra skickliga medarbetare vägleda dig och svara på eventuella frågor.

Court_edited.png

Vi har en väletablerad verksamhet som vilar på en stabil grund där tre värdeord genomsyrar hela verksamheten – ansvar, empati, stabilitet.

Genom att ta ansvar ser vi till att du alltid får bästa möjliga service och att ditt ärende hanteras korrekt. Vi hanterar varje ärende med empati och lyssnar på dig. Vi är ett stabilt väletablerat bolag med lång erfarenhet och kompetenta, lösningsorienterade medarbetare.

VÄRDEGRUND

ANSVAR

EMPATI

STABILITET

Court_edited.png

HISTORIA

Vår grundare Ann-Sofie Senkul startade som nyexaminerad jurist i början av 1990-talet den juridiska byrå som senare skulle komma att bli Advokatbolaget Senkul. 

Vägen hit har krävt sin tid och ett stort engagemang där verksamheten sakta men säkert har arbetats upp från grunden. Hon startade med ett kontor i en pytteliten lokal i centrala Gävle, men flyttade efter några år den huvudsakliga verksamheten till Rinkeby utanför Stockholm där byrån stannade under många år.

 

Idag finns vårt kontor i centrala Stockholm, men vi är verksamma i stora delar av landet. Bland annat har vi ett kontor i Borlänge. Vi har även ett spännande samarbete med en advokatbyrå i USA där vårt arbete främst handlar om migrationsrätt.

Court_edited.png

Det finns en tanke om vilken sorts samhälle vi vill leva i, vi vill bidra till att världen blir en bättre plats. Vi drivs av en vilja att arbeta för människors lika värde och en önskan om en ljusare framtid.

Vi är särskilt engagerade i barn- och familjefrågor. Vi vill bidra till ett samhälle där barns rättigheter alltid ges plats i första rummet och där jämlikhet är ett aktivt ledord i både rättsliga instanser och samhällsklasser. Vår ståndpunkt är att alla människor har rätt till ett bra försvar och förtjänar en rättvis rättegång. Vi värnar om rättssäkerheten för både enskilda personer och företag. Vi arbetar för ett mer pålitligt samhälle genom vårt uppdrag som Notarius publicus där vi säkerställer äktheten i olika dokument.


Under åren har även intresset för affärsjuridiska frågor tagit form. Här är vår främsta vision att arbeta proaktivt genom rådgivning vid uppstart av företag, delaktighet i upphandlingar och tecknande av nya avtal. Vi arbetar för att lösa affärsjuridiska tvister med största möjliga framgång för våra klienter.

VISION

bottom of page